GDX-VOLT, Go Direct Сонда за напрежение

195,00 лв.
  • Марка: Vernier
  • Кат. номер: GDX-VOLT
+ -
Купи
Моля, изберете:

Сондата Go Direct Voltage съчетава широк диапазон на входното напрежение и висока точност, което я прави отличен избор за изследване както на електрически вериги, така и на електромагнити. Тя се свързва директно чрез Bluetooth® или USB към вашата платформа. Доставя се заедно с микро USB кабел.

 

Описание

 

Този сензор (Go Direct Voltage Probe) съчетава широк обхват на входното напрежение и висока точност, което го прави отличен избор за лабораторни изследвания както на AC/DC схеми, така и на електромагнетизъм. Използвайте тази диференциална сонда за измерване на напрежението в прости вериги, за изучаване на основните принципи на електрохимичните клетки или за изследване на съпротивлението на различни метали.

 

С диапазон от ±15 V, тази система е идеална за използване в схеми за "батерии и крушки". Go Direct Voltage е способен да взема проби от kHz и mV резолюция, така че можете да го използвате и за заснемане на по-трудни електрически потенциали, като например електромагнитното поле, предизвикано в серпентина от движещ се магнит. Този единичен сензор може да заеме мястото на няколко волтметъра в класната стая.

 

Сондата за напрежение Go Direct може да се използва в различни експерименти:

  • Измерете потенциалната разлика на различни места в серийни и паралелни вериги.
  • Изследвайте закона на Ом в прости вериги.
  • Измерете напрежението през кондензатор в RC и RLC вериги.
  • Проучете закона на Фарадей и предизвиканите електромагнитни полета в бобина.

 

Здравата акумулаторна батерия на Go Direct осигурява дълъг живот и незабавна готовност за работа. Наблюдавайте живота на батерията директно от безплатното приложение Graphical Analysis™ 4. Ако батерията е изтощена, просто свържете сензора с кабела за зареждане и продължете експеримента без прекъсвания или неудобства за вас или вашите ученици.

 

Кабелно или безжично свързване - гъвкавостта, която трябва да изберете

  • Нашите сензори Go Direct се свързват директно с вашето мобилно устройство, Chromebook или компютър, като използват безплатното приложение Graphical Analysis™ 4 - не е необходимо допълнително оборудване или софтуерни покупки.
  • Сензорите Go Direct могат да се използват кабелно чрез USB или безжично чрез Bluetooth, което ви позволява да изберете най-доброто решение за вашата класна стая или лаборатория.

 

Спецификации

 

Диапазон на входното напрежение

±15.0 V

Максимално напрежение на всеки вход

±15 V

Типична разделителна способност

0,5 mV

Захранване

Вградена акумулаторна батерия или USB връзка

Комуникация

Безжична връзка: Bluetooth

Кабелен: USB

 

Поръчка
Поръчка

Цените са без ДДС.

При поръчки над 100,00 лв. транспортните разходи са за сметка на изпращача (Биоевибул ЕООД).

Плащане: по банков път или с наложен платеж.

При Поръчка, моля да изпратите данни за фактура и адрес за доставка:

Т/Ф: 029559539
М: 0888625915
E: office@bioevibul.com