GW-PH, Go Wireless pH-електрод

215,00 лв.
  • Кат. номер: GW-PH
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Безжичен рН електрод. Препоръчва се за всички класове. Не е необходимо интерфейс. Налице е безплатно приложение за iPad. Go Wireless рН и съвместим с iPad, iPad mini, iPad Air, iPhone, iPod, Android таблети или (Nexus 7, Nexus 10, …) и телефони (Nexus 5, Samsung Galaxy …). Може да работи също с LabQuest 2. Доставя се като комплект за незабавно започване на работа.

 

Описание:

 

Този иновативен рН електрод измерва рН на вода и водни разтвори в границите от 0 до 14 рН. Това е един универсален сензор от серията Go Wireless сензори на Vernier. Той е идеален за всеки, който иска да направи безжични измервания на рН като използва интерфейса LabQuest 2 (в зависимост от модела може да се наложи закупуване на допълнителен хардуер) или iPad.

 

Цялата безжична Go Wireless рН система се състои от един рН-лектрод с BNC конектор, един Безжичен усилвател и предавател и един USB захранващ кабел. Отделните компоненти могат да са доставят и поотделно, като резервни части.

 

Използването на рН Go Wireless с iPad е бързо и лесно. Стартирайте приложението Graphical Analysis, изберете опцията безжични сензори, докосвате Go Wireless рН, и iPad е готов да събера и анализира измерените данни за рН.

 

Go Wireless рН може да използва LabQuest 2 за събиране и анализ на данни за себе си, или да се свърже към компютър, за да използвате Logger Pro 3 с неговите разширени опции за анализ.

 

Датчикът се състои от рН електрод, който е свързан чрез BNC конектор към Безжичен усилвател и предавател. Това ви позволява да използвате безжичния усилвател и с други рН електроди, като на Vernier (ORP, окислително-редукционен електрод, плоският рН електрод) или електроди на други производители, които имат BNC конектор.

 

Go Wireless рН се захранва с акумулаторна батерия, която се зарежда за около два часа от компютър през USB вход. Устройството може да се използва и по време на зареждане.

 

Go Wireless рН и съвместим със следните софтуерни пакети:

 

Go Wireless рН и съвместим със устройства:

 

Go Wireless рН се доставя като комплект, съдържащ един рН-лектрод с BNC конектор, един Безжичен усилвател и предавател и един USB захранващ кабел.

 

Спецификация:

 

рН електрод

 

Обхват на измерване

рН: 0 … 14 рН

Температура: 5 … 80оС

Точност

±0,5 рН (заводска калибровка)

±0,1 рН (потребителска калибровка)

Тип на електрода

Единично свързан, електролит гел Ag/AgCl

Време за отговор

2 s

Диаметър

12 mm

Материал

Поликарбонат

Предавател-усилвател

 

Радио

2.4 GHz Bluetooth 4.0, Low Energy

Батерия

100 mA Li-Poly

Живот на батерията

Около 3 дни

Мерни единици

pH или mV

Входящ сигнал

±1000 mV или 0 - 14 pH

Безжичен обхват

Макс. 30 m

Работни условия

-10 ~ 45оС

 

Поръчка

Цените са без ДДС.

При поръчки над 100,00 лв. транспортните разходи са за сметка на изпращача (Биоевибул ЕООД).

Плащане: по банков път или с наложен платеж.

При Поръчка, моля да изпратите данни за фактура и адрес за доставка:

Т/Ф: 029559539
М: 0888625915
E: office@bioevibul.com