GDX-SPR, Безжичен спирометър

555,00 лв.
  • Марка: Vernier
  • Кат. номер: GDX-SPR
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Безжичният Go Direct спирометър е проектиран да улеснява измерванията на дихателните пътища на хората. Малкият и лек дизайн на Go Direct Spirometer го прави отличен избор за часовете по човешка физиология. Това е многоканален сензор, който отчита налягането на въздуха, дебита, обема и скоростта на дишане. Чрез безжичната връзка учениците и студентите могат да наблюдават човешките дихателни модели навсякъде, използвайки всяко съвместимо смарт устройство. Доставя се заедно с 3 бр. мундщуци за еднократна употреба, 3 бр. бактериални филтри за еднократна употреба, 3 бр. клипове за нос, микро USB кабел и ръководство за работа.

 

Описание 

Този безжичен многоканален сензор е предназначен да отчита налягането на въздуха, дебита, обема и скоростта на дишане. Със своите малки размери и лек дизайн на Go Direct Spirometer представлява отличен избор за часовете по човешка физиология. Измерването на приливни обеми и други параметри на белодробната функция са прости и лесни поради каналите, които автоматично се настройват за отклонение от базовата линия. Чрез USB и безжични възможности, студентите могат да наблюдават човешките дихателни модели навсякъде, използвайки всяко съвместимо устройство. 

Поточната глава не е проектирана да бъде премахната или стерилизирана от потребителя. За употреба са необходими бактериален филтър и мундщук. Поточната глава може да бъде заменена, за да се увеличи максимално живота на продукта. 

Go Direct Spirometer може да се използва в различни експерименти, като например:

  • сравняване и анализиране на дихателни модели.
  • Измерване на различни параметри на дишането и обема на белия дроб.
  • Анализиране на функцията на белите дробове.

 

В допълнение към безжичната връзка с вашия компютър или смарт устройство, сензорът позволява и USB свързване. Безжичната и жична връзка дават възможности учениците да наблюдават измерваните параметри навсякъде, използвайки всяко съвместимо устройство. 

Устройството използва акумулаторна батерия, която осигурява винаги готовност за работа, когато използвате сензора безжично. Следете живота на батерията директно от безплатно приложение за Графичен анализ™4 или приложението на LabQuest 2. Ако батерията е изтощена, просто свържете сензора към зареждащия кабел и продължете да събирате данни.

 

Кабелна или безжична връзка

Всички Go Direct сензори могат да се използват свързани жично с USB или безжично чрез Bluetooth®, което ви позволява да изберете най-доброто решение за вашата класна стая или лаборатория. Потребителите имат възможност да изберат свързване към вашето мобилно устройство, Chromebook™ или компютър с помощта на безплатното приложение за Графичен анализ™4 без да са необходими допълнителни покупки на оборудване или софтуер.

 

Доставя се заедно с 3 бр. мундщуци за еднократна употреба, 3 бр. бактериални филтри за еднократна употреба, 3 бр. клипове за нос, микро USB кабел и ръководство за работа. 

 

Спецификации

Диапазон на дебита: ± 10 L / s

Течаща глава:

Обем: 41 mL

Размери: 29,5 мм (диаметър) × 82 мм (дължина)

Маса: 69 g

Конструкция: ABS пластмаса

Връзки:

Безжична връзка: Bluetooth

Кабелна: USB

Поръчка

Цените са без ДДС.

При поръчки над 100,00 лв. транспортните разходи са за сметка на изпращача (Биоевибул ЕООД).

Плащане: по банков път или с наложен платеж.

При Поръчка, моля да изпратите данни за фактура и адрес за доставка:

Т/Ф: 029559539
М: 0888625915
E: office@bioevibul.com