GDX- TMP, Go Direct температурна сонда

245,00 лв.
  • Кат. номер: GDX-TMP
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Иновативно устройство за измерване и следене на температура. Обхват на измерване от -40 до 125°C. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към вашата платформа. Събирането на данни, техния обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.

 

Описание:

 

Go Direct температурната сонда е водоустойчиво устройство, което е предназначено да измерва температурата. Обхват на измерване е от -40 до 125°C.

 

За разлика от традиционните термометри, Go Direct температурната сонда дава възможност на учениците да направят своите температурни измервания в реално.

 

Go Direct температурната сонда може да се използва в следните експерименти:

  • Изследване на температурата на замръзване на водата и топене на леда.
  • Определяне на енергийното съдържание на храните.
  • Разглеждане на усвояването на лъчиста енергия.
  • Мониторинг условията на околната среда.

 

Go Direct температурната сонда се захранва с акумулаторна батерия, която предлага дълъг живот и осигурява постоянна готовност за работа. Капацитетът на батерията може да бъде видяна по всяко време като се използва безплатния Graphical Analysis™ 4 app. Ако батерията се изтощи, просто свържете сензора към кабела за зареждане (по време на зареждане, събирането на данни не се прекъсва).

 

Graphical Analysis™ 4 app е новото свободно програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ за събиране, обмен и анализ на данни от датчици и сензори на Vernier.

 

Жична или безжична-гъвкавост при избора:

Go Direct станцията се свързва директно към вашето мобилно устройство, Chromebook, или компютър с помощта на нашия безплатен  Graphical Analysis™ 4 app. Не е необходимо допълнително оборудване или софтуер. Go Direct устройствата могат да бъдат използвани чрез жична USB или безжично чрез Bluetooth връзка. Това ви дава възможност да изберете най-доброто решение за вашата класна стая или лаборатория.

 

Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.

 

Спецификация:

 

Обхват на измерване

-40 … 125°C

Резолюция

0.07°C

Работна температура на дръжката

-10 ~ 45°C

Комуникация

Безжична: Bluetooth

Жична: USB

 

Поръчка

Цените са без ДДС.

При поръчки над 100,00 лв. транспортните разходи са за сметка на изпращача (Биоевибул ЕООД).

Плащане: по банков път или с наложен платеж.

При Поръчка, моля да изпратите данни за фактура и адрес за доставка:

Т/Ф: 029559539
М: 0888625915
E: office@bioevibul.com