LabQuest mini, USB интерфейс за образователни цели

510,00 лв.
  • Кат. номер: LQ-MINI
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Мощен, достъпен и лесен за използване интерфейс за събиране на данни от сензори. Той няма силата на самостоятелното устройство LabQuest2, но притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо със специализираните софтуери Logger Pro 3, Logger Lite и графичния Chrome софтуер. LabQuest Mini разполага с три аналогови канали, два цифрови канали, един USB изход за връзка с компютър и порт за допълнително захранване. Доставя се заедно с необходимия софтуер и хардуер за включване към компютър и незабавно започване на работа.

 

Описание:

 

LabQuest Mini се включва към компютър и има възможност да работи и събира данни от над 50 броя сензори. Заедно с Logger Lite софтуера, който е включен в цената, устройството дава възможност за събиране, анализиране и графично представяне на експериментални данни по химия, физика, биология и други предмети.

 

LabQuest Mini е невероятно лесен за използване – неговата Plug-и-Play система избягва главоболието на настройките, присъщи на много продукти за събиране на данни. Учениците от всички възрасти нямат никакво затруднение да използват устройството.

 

LabQuest mini се предлага също в комбинация с различни сензори като специализирани готови пакети за различни дисциплини и предмети. Готовите пакети са от следните области: селскостопански науки, биология, химия, наука за земята, наука за най-малките, наука за околната среда, инженеринг, съдебна медицина, математика, наука за средното училище, физика, механика, физиология, възобновяема енергия, качество на водата и други природни науки. Вие можете да изградите и ваш собствен пакет като изберете комбинация от съвместимите сензори.

 

Интерфейсът на LabQuest Mini съдържа три аналогови канали (CH 1, CH 2, и CH 3), два цифрови канали (DIG/SONIC 1 и DIG/SONIC 2), един USB изход за връзка с компютър и порт за допълнително захранване. Аналоговите сензори са температурните сонди, рН Сензори, сензори за сила, кислород и много други. До три аналогови сензори могат да бъдат свързани LabQuest Mini едновременно. Примери за цифрови сензори са датчици за движение, радиация и др. До два цифрови сензори могат да бъдат свързани едновременно.

 

Захранването за LabQuest Mini става от USB порт на компютър.

 

 

Основни характеристики:

  • Свързване с компютър през USB порт;
  • Висока скорост на събиране на данни;
  • Три броя аналогови входа;
  • Два броя цифрови входа;
  • Включен в доставката безплатен специализиран софтуер - Logger Lite;
  • Възможност за работа със специализиран Logger Pro 3 софтуер, който предлага разширени аналитични функции, включително видео анализи (едно копие от Logger Pro включва лицензия за всички компютри в училище или колежа, както и за персоналните компютри на учениците).

 

Доставя се заедно с USB кабел, Logger Lite софтуер и ръководство за работа

 

 

Спецификация:

 

Връзка с компютър

USB 2.0 Full Speed

Максимална честота на дискретизация

100000 проби в секунда

Аналогови входове

3 броя

Цифрови входове

2 броя

 

Поръчка

Цените са без ДДС.

При поръчки над 100,00 лв. транспортните разходи са за сметка на изпращача (Биоевибул ЕООД).

Плащане: по банков път или с наложен платеж.

При Поръчка, моля да изпратите данни за фактура и адрес за доставка:

Т/Ф: 029559539
М: 0888625915
E: office@bioevibul.com