GDX-EA, Go Direct усилвател за електроди

180,00 лв.
  • Марка: Vernier
  • Кат. номер: GDX-EA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Усилвател за безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB Bluetooth свързване на рН-, ORP-, ISE-електроди на Vernier към вашата измервателна платформа. Усилвателят е съвместим и с електроди на трети страни, които имат стандартен BNC конектор. Свързва се директно безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към платформата на клиента. Работи с рН-, ORP-, ISE-електроди. Доставя се заедно с мини USB кабел.

 

Описание

 

Този усилвател (GDX-EA) е предназначен да работи с електродите на Vernier. Не е необходим интерфейс, а е налице безплатно приложение. Електродите се продават отделно.

 

Усилвателят за електроди е съвместим и с електродите на други производители, които имат стандартен BNC конектор. Той директно се към различни платформи: безжично чрез Bluetooth® или чрез USB интерфейсен кабел, в това число компютри, Chromebook, iPad®, устройства с Android ™ или Vernier LabQuest 2.

 

Електронният усилвател Go Direct предлага достъпен начин за разширяване на опциите за експерименти. Неговият BNC конектор осигурява гъвкавостта за закрепване и отстраняване на Vernier електроди, като pH ElectrodeFlat pH ElectrodeORP ElectrodeISE electrode и др.

 

Тъй като усилвателят Go Direct усилвателят е съвместим с електродите на трети страни, учениците научават последователни техники за калибриране и обработка на измерванията, като използват една софтуерна програма. Когато електродите се повредят, трябва само да смените електрода, намалявайки общите разходи за оборудване.

 

Усилвателят се захранва с акумулаторна батерия, която има дълъг живот и осигурява винаги готовност за работа. Животът на батерията може да се наблюдава директно от безплатното приложение Graphical Analysis 4 app. Ако батерията е изтощена, просто свържете усилватела към кабела за зареждане и продължете да събирате данни без прекъсвания или неудобства за вас или вашите ученици.

 

Усилвателят Go Direct усилвателят и електродите към него се свързват директно с вашето мобилно устройство, Chromebook или компютър, като използват безплатното приложение Graphical Analysis 4 app, без да е необходимо допълнително оборудване или софтуер. Свързването може да стане кабелно чрез USB или безжично чрез Bluetooth, което ви позволява да изберете най-доброто решение за вашата класна стая или лаборатория.

 

Доставя се заедно с USB кабел.

 

Спецификации

 

Мерни единици

pH или mV

Входна честота (mV)

± 1000 mV

Диапазон на въвеждане (рН)

0 до 14 рН

Точност с нов електрод (mV)

± 20 mV

Точност с нов електрод (рН)

± 0,2

Връзки

Безжична връзка: Bluetooth

Кабелен: USB

 

Поръчка

Цените са без ДДС.

При поръчки над 100,00 лв. транспортните разходи са за сметка на изпращача (Биоевибул ЕООД).

Плащане: по банков път или с наложен платеж.

При Поръчка, моля да изпратите данни за фактура и адрес за доставка:

Т/Ф: 029559539
М: 0888625915
E: office@bioevibul.com