EA-BTA, Усилвател на електроди

105,00 лв.
  • Кат. номер: EA-BTA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Устройство, преходник за включване на рН-, ORP-, ISE-електроди към интерфейси на Vernier. Позволява събиране на данни от почти всеки електроди, който имат BNC конектор. Препоръчва се за колежи, гимназии, университети и други научни организации.

 

Описание

 

Това устройство позволява събиране на данни от почти всеки електроди, който имат BNC конектор. Това включва електроди на Vernier (рН-, ORP-, ISE-) или електроди на други производители.

 

Усилвателят е съвместим със следните интерфейсите на Vernier:

 

Електродният усилвател е устройство, която позволява изходът в миливолта на включения към него електрод да бъде наблюдаван чрез интерфейсите на Vernier. Електродът е свързан към BNC конектора с единия край на усилвателя. Кабелът от усилвателя на електрода се свързва към интерфейса. Усилвателят на електрода усилва напрежението, произведено от електрода, в диапазон, в който може да бъде наблюдаван от лабораторния интерфейс. Електродният усилвател ще отчита стойностите в единици с рН. Ако обаче е свързан ORP- електрод или ISE-електрод, можете да изберете да прочетете измерванията в единици mV. По желание може да се извършат и линейни 2-точкови калибрирания.

 

Спецификации

 

Мощност

7 mA @ 5VDC

Вход

обхват -450 mV до +1100 mV

Импеданс

100 MΩ

Усилване

2,2 V/V

Офсет

1.20 V (номинално)

 

 

Поръчка

Цените са без ДДС.

При поръчки над 100,00 лв. транспортните разходи са за сметка на изпращача (Биоевибул ЕООД).

Плащане: по банков път или с наложен платеж.

При Поръчка, моля да изпратите данни за фактура и адрес за доставка:

Т/Ф: 029559539
М: 0888625915
E: office@bioevibul.com