GDX-NRG Go Direct® Сензор за електрически величини

250,00 лв.
  • Кат. номер: GDX-NRG
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Безжичен и жичен сензор за определяне количествено на напрежението, тока, мощността и енергийната мощност на малки вятърни турбини и слънчеви панели, като тези, използвани в експерименталните комплекти KidWind на Vernier. Комуникира чрез безжична технология Bluetooth® или чрез USB с вашето устройство. Доставя се заедно микро USB кабел и ръководство за работа.

 

Описание

 

По-лесен за използване от мултицет, датчика Go Direct Energy измерва напрежението и тока на захранването на система от възобновяеми енергийни източници. Свържете източник, като малка вятърна турбина или слънчев панел, и нашето безплатно приложение за графичен анализ 4 ще показва напрежение, ток, мощност и енергия. За прости измервания на енергия Go Direct Energy включва фиксиран товар от 30 Ω. За по-напреднали експерименти, електрическите контакти са вградени в сензора, за да се свържат към външен товар, като променливо натоварване, резистор на резисторната платка Vernier, водна помпа или светлини.

 

Сензорът за енергийна връзка Go Direct е идеален за голямо разнообразие от експерименти с възобновяема енергия:

 

Изследвайте електрическата енергия, генерирана от вятърна турбина или соларен панел.

Изследвайте ефекта от натоварването върху вятърната турбина или изхода на слънчевия панел.

Изпробвайте променливите на дизайна на острието и оценете данните, за да определите оптималния дизайн на острието.

 

Сензорът използва акумулаторна батерия, която предлага дълъг живот на работа и осигурява винаги готовност за измерване при безжично използване на сензора. състоянието на батерията може да се следи директно от безплатното приложение за графичен анализ™ 4 или приложението LabQuest 2. Ако батерията е изтощена, просто свържете сензора към зареждащия кабел и продължете измерването - без прекъсвания или неудобства за вас или вашите ученици.

 

Кабелна или безжична комуникация

Всички Go Direct сензори се свързват директно към вашето мобилно устройство, Chromebook™ или компютър с помощта на безплатното приложение за графичен анализ™ 4 - не са необходими допълнителни покупки на оборудване или софтуер. Сензорите Go Direct могат да се използват жично свързани през USB или безжично чрез Bluetooth®, което ви позволява да изберете най-доброто решение за вашата класна стая или лаборатория.

 

Спецификации

Диапазон на входния потенциал на източника: ± 30 V

Диапазон на входния ток на източника: ± 1 A

Комуникация:

  • Безжична връзка: Bluetooth
  • Кабелна връзка: USB

 

Видео

 

 

Поръчка

Цените са без ДДС.

При поръчки над 100,00 лв. транспортните разходи са за сметка на изпращача (Биоевибул ЕООД).

Плащане: по банков път или с наложен платеж.

При Поръчка, моля да изпратите данни за фактура и адрес за доставка:

Т/Ф: 029559539
М: 0888625915
E: office@bioevibul.com